Vuokralaisen velvollisuudet

Muista nämä!

Asiakkaan pitää huolehtia autostaan kuin omastaan ja jättää auto jälkeensä vähintään yhtä siistissä kunnossa kuin autoa ottaessaan.

Ole huolellinen ja muista että autoa käytetään myös sinun jälkeesi. Tavaratilaan ei saa jättää karkkipusseja, limutölkkejä, kahvikuppeja, jne.

Kaikki limu – ja kahviläikät pitää autosta siivota itse pois. Jos joudumme siivoamaan asiakkaan jälkiä, niin veloitamme siitä siivouskulut vähintään 100 euroa

Lisäksi ota huomioon, että:

  • Autossa ei saa tupakoida ja sakko siitä on 760 euroa. Tämä on siis sakko, eikä siivouskulu. Vuokraamon ei tarvitse todistaa, mihin rahat on käytetty. Jos autosta löytyy tupakan tuhkaa tai tupakantumppeja ja vuokraamolla on kuvat näistä, niin se riittää todisteeksi sille, että autossa on tupakoitu.
  • Autoon ei saa jättää roskia, ja jos autoon jää mitä tahansa ylimääräistä tavaraa, niin siitä seuraa sakko 100 euroa, sekä mahdolliset siivouskulut. Autoon ei saa jättää pahveja ja suojamuoveja, kaikki nesteet pitää siivota ja pestä pois.
  • Autossa ei saa missään tapauksessa kuljettaa kalalaatikoita eikä muita vahvasti tuoksuvia tavaroita ilman vuokraamon lupaa. Nämä vertautuvat tupakkahaittaan ja näistä samoin veloitetaan 760 euron sakko.
  • Autossa ei saa pitää lemmikkejä ilman lupaa. Jos vuokraamo on antanut luvan kuljettaa lemmikkiä esim. auton penkillä, niin kuljettajan pitää huolehtia, että eläimestä ei jää karvoja autoon tai siitä peritään siivouskulu väh. 100 euroa.
  • Asiakkaan pitää myös muistaa, että heidän jälkeen voi tulla eläimille allergisia asiakkaita, joten heidän pitää kysyä lupaa erikseen eläimen kuljettamiseen ja se annetaan tapauskohtaisesti.