Hakuohjeet

Hakuohjeet – Insturctions how to pick up van or car ( Hakuohjeet yleisellä tasolla. Yksilöidyt ohjeet tulevat sähköpostiin)

Toiminta vuokrauksen aikana:

4. Auton sijainti – kerromme sen sähköpostissa, heti kun olet varannut ja maksanut auton.

5. Aujonauvo saadaan auki paikasta ja autosta riippuen eri tavoin. Saat tarkat ohjeet siihen sähköpostissa.

6. Saavuttuasi auton luokse, ota siitä kuvat Auton kuvaussivu -linkin kautta. Jos linkki ei toimi, ota kuvat omaan puhelimeesi.
Ensimmäisenä ota kuvat auton kulmista siten, että kamera on vaakatasossa ja puolet autosta on näkyvissä kerrallaan 8 kulmaa.
Sen jälkeen ota kokokuvat autosta edestä, takaa ja molemmilta sivuilta, jotta koko auto on kuvattu.

7. Järjestelmä tallentaa tiedot siitä, mitä asiakas tekee linkin kautta. Mikäli kuvia ei oteta, se havaitaan järjestelmässä.

8. Jos et pysty ottamaan kuvia linkin kautta, lähetä ne sähköpostitse osoitteeseen info@vuokraapaku.fi ennen auton käyttöönottoa ja palautuksen yhteydessä.
Muista 8 kulmaa ja kaikki sivut. Todenna, että nokkakärryt on mukana.
9. Ota kuva mittarista ja nollaa trippimittari. Tämä auttaa seuraamaan ajoasi ja arvioimaan tankkaustarpeen. Muista myös tarkistaa, ovatko nokkakärryt autossa.
Tarvittaessa ilmoita puuttuvista nokkakärryistä sähköpostitse tai soittamalla. Nokkakärryt pitää olla autossa nokka alaspäin.

10. Tarkista, että käsijarru on pois päältä ennen lähtöä.

11. Aja varoen, ottaen huomioon auton koko ja kääntösäde. Palauta auto ajoissa sovittuun paikkaan.

12. Kun palautat auton, parkkeeraa se Vuokraamon alueelle, samalle paikalle tai lähelle.
Jos kyseessä on auto, jonka avaimen sait avainkaapista, niin lukitse auto ensin ja tarkista,
että se on mennyt varmasti kiinni, sitten palauta avain avainkaappiin. Jos sait avain hanskalokerosta, niin palauta avain lokerikkoon ja laita se kiinni,
laita ovet kiinni ja soita meille niin laitamme auton lukkoon etäohjatusti. Tarkista, että ovet ovat menneet varmasti kiinni.

Mahdolliset lisämaksut:

13. Lisämaksuja voi aiheutua muun muassa lisätunneista, nokkakärryjen katoamisesta, siivouskuluista, tupakoinnista autossa ja ovien jättämisestä auki ilman lupaa. Nokkakärryjen tulee olla autossa oikein päin, ja niiden palautuskuvassa on oltava selvästi nähtävissä oikea asento.

14. Huomioi vahinkotilanteissa, että asiakkaalla on näyttövelvollisuus vuokra-aikana tapahtuneista kolhuista. Dokumentoi vahingot huolellisesti ja ota tarvittaessa vastapuolelta kirjallinen lausunto.

Yleistä:

15. Asiakas on vastuussa aiheuttamistaan vahingoista omavastuuosuuteen saakka, ellei vahinko ole tapahtunut parkkihallissa tai lakia rikkoessa. Tarkemmat ohjeet ja ehdot ovat saatavilla vuokrausehdoissa.

Toivotamme sinulle hyvää ja turvallista matkaa!

REDI -ajo-ohjeet K6 -kerrokseen, autot sijaitsevat B-hallissa: Lisätietoja