Meistä

Tutustu toimintaamma

Paikallisuus

Olemme paikallinen yritys. Vuokraapaku on toiminut pääkaupunkiseudulla jo yli vuosikymmenen ajan.

Eettisyys

Uskomme reiluun toimintaan ja eettiseen asiakaspalveluun. Pyrimme aina kompensoimaan autojen päästöt.

Ekologisuus

Luotettavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä arvojamme. Meillä on Luotettava kumppani -raportti ja kuulumme tilaajavastuun piiriin.

Ekologisuutta, luotettavuutta ja lämminhenkistä palvelua
Vuokraapaku.fi

Olemme Helsingin Sörnäisissä sijaitseva lämminhenkinen paikallinen yritys. Lähtökohtanamme on olla omavaraisia ja ekologisia. Yrityksemme Zen and Trading Oy (y-tunnus 0898710-2) on toiminut vuokra-autopuolella jo viisitoista vuotta. Sivustojamme ovat Vuokraapaku.fi ja Helppomuutto.fi.

Hankimme vanhempaa autokantaa ja korjaamme ne hyvään kuntoon. Näin omistamme kaluston sataprosenttisesti, eikä meillä ole kasvottomia sijoitusyhtiötä takana. Kaikki yrityksen tulot jäävät Suomeen ja edesauttavat suomalaista hyvinvointia. Olemme paikallinen työllistäjä ja maksamme veromme Suomeen.

Ekologisuus on meille tärkeää. Emme osta uusia autoja, joiden tuottamiseen menee suuri osa energiaa, vaan suosimme käytettyjä autoja. Pyrimme myös kompensoimaan päästömme.Pakettiautot vuokrataan aina oikeaan tarpeeseen, juuri silloin kun joku haluaa muuttaa tai siirtää muuten tavaraa. Näin turha auton omistaminen jää pois ja asiakas vuokraa auton meiltä ainoastaan, kun siihen on todellinen tarve. Autovuokraus on näin ollen jo lähtökohtaisesti ympäristöystävällistä!

Automme ovat dieselautoja ja olemme päättäneet, että heti kun Neste siirtyy myymään Sörnäisten asemalle NesteMy -polttoainetta, siirrymme kaikissa autoissamme siihen. (Neste MY uusiutuva diesel on 100 % jätteistä ja tähteistä valmistettu innovaatio, joka vähentää polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 %). Suunnitteilla on myös kaasulla toimivien pakettiautojen hankinta, jonka jälkeen auton pakoputkesta tulee käytännössä hiilidioksidia ja vettä.

Luotettavuus on meille tärkeä asia. Yrityksellemme on teetetty Suomen Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -raportti. Se tarkoittaa, että kuulumme tilaajavastuun piiriin, ja että puolueeton ulkopuolinen taho on selvittänyt yrityksemme luotettavuuden. Voit siis huoletta vuokrata pakettiauton meiltä.