Asiakkaan vastuu auton kuluvien osien suhteen

Muista aina soittaa meille, kun ilmenee mitä tahansa vikaa

Asiakas on vastuussa auton kunnosta kuluvien osien suhteen vuokra-aikana.

Jos ilmenee mitä tahansa vikoja vuokra-aikana, asiakas on velvollinen ilmoittamaan niistä heti kun ne huomataan.

Tärkeimmät huomioitavat!

  • Jos auton mittaristoon syttyy vikavalo, jossa on punainen varoituskolmio, niin asiakkaan on heti pysähdyttävä ja tarkistettava öljyt ja jäädytinnesteet.
  • Jos autoon syttyy mikä tahansa merkkivalo, niin siitä pitää ottaa kuva ja lähettää asiakaspalvelunumeroon 0445304444
  • Jos huomataan, että pyyhkijät ovat rikki, niin pitää heti pysähtyä ja soittaa meille. Rikkinäisiä pyyhkijöitä ei saa käyttää auton lasissa, jotta auton lasi ei naarmuunnu. Tarvittaessa asiakas voi ostaa bensa-asemalta uudet pyyhkijät, asentaa ne tai pyytää aseman henkilökuntaa auttamaan asentamaan ne ja me palautamme asiakkaalle pyyhkijöiden ostamiseen käytetyt rahat kuittia vastaan.
  • Jos pissapojan vesi loppuuu, niin sitä voi ostaa lisää ja me palautamme rahat kuittia vastaan. Pissapojan nesteen voi laimentaa tarvittaessa sen pakkaskestävyyden mukaan. Hätätapauksessa voi lisätä pelkkää vettä.
  • Jos auton lämmitin ei puhalla kuin kylmää, niin silloin pitää heti pysähtyä ja tarkistaa jäähdytinveden nestetaso. Jos vettä on liian vähän, niin paisuntasäiliöön pitää lisätä samanväristä jäädytinnestettä kuin mitä siellä oli. Tästä pitää myös välittömästi kertoa Vuokraapaku.fi n henkilökunnalle.
  • Jos rengaspaineet eivät ole kohdilllaan, niin asiakas on velvollinen laittamaan lisää ilmaa lähimmällä bensa-asemalla. Jos ilmat eivät pysy renkaassa, niin asiakkaan on soitettava välittömästi palvelunumeroon ja kysyttävä lisäohjeita. Tarvittaessa tulemme vaihtamaan autoa tai jos asiakas on kaukana, niin tilaamme huoltolikkeen tai hinaajan paikalle ja hinautamme auton lähimpään rengasliikkeeseen. Jos auton renkaassa on terävä viilto, renkaasta löytyy lasinpalanen, ruuvi tai naula, niin silloin katsomme että vahinko on tapahtunut ajon aikana ja asiakas on silloin velvollinen korvaamaan aiheutuneen vahingon kokonaan.
  • Jos asiakkaan aikana tulee kivenisku tai särö lasiin, niin asiakas on velvollinen korvaamaan laskennallinen vahinko 200 euroon saakka, joka määritellään vuokraamon työhön käytetyn ajan, vuokra-ajan, sekä lasiliikkeen kustannusarvion perusteella, vaikka lasia ei korjattaisikaan. Omavastuu lasivahinkotapauksissa on 200 euroa.