Vuokraamassa pakettiautoa muuttoa varten?

Vuokraamassa pakettiautoa muuttoa varten?

Vuokraamassa pakettiautoa muuttoa varten?

Pakettiauto on vallan mainio ajopeli isojen tavaramäärien kuten muuttokuorman kuljetukseen yhdellä reissulla. Pakettiauto – varsinkaan outo vuokrapaku jollaista ei ole ennen ajanut – ei kuitenkaan ole kovinkaan näppärä valinta päivittäiseen ajoon, varsinkaan kaupunkiympäristöissä: pitkän ja leveän auton kadunvarsipysäköinti on haastavaa ja vaikeusastetta sen kun lisää tavallista heikompi näkyvyys sivullepäin.

Jos työ tai harrastus ei sitä vaadi, pakettiauton omistaminen on harvoin taloudellisesti järkevää. Ja koska aina ei voi luottaa, että sillä kaveriporukan yhdellä luottotyypillä olisi paku lainaksi juuri omana muuttopäivänä, helpommalla pääsee, kun vuokraa pakettiauton. Ihan vaikka vain päiväksi tai kahdeksi.

Vuokraa paku Helsingissä

Vuokraapaku.fi on kätevin ja nopein tapa pakettiauton vuokraukseen Helsingissä ja lähialueilla. Meiltä saat pakettiauton lainaksi jopa 9 € tuntihinnalla. Saat juuri itsellesi sopivimman kokoisen pakettiauton juuri silloin kun se sinulle itsellesi sopii – pakunvuokrauspalvelumme toimii 24/7.

Koska pakettiauton käyttötarpeet vaihtelevat päivän ja tilanteen mukaan, emme halua, että joduut maksamaan pakettiauton vuokraamisesta senttiäkään enempää kuin oikeasti tarvitsisi: siksi voit ottaa vuokrapakun käyttöösi vaikka kahdeksi tunniksi, ja ensi kuussa vaikka pariksi viikoksi kerrallaan.

Palvelemme vuokrauspisteillämme ympäri Helsinkiä, mutta varsinainen konttorimme sijaitsee Sörnäisissa. Jos siis haluat tutustua pakukalustoomme paikan päällä henkilökunnaltamme, suosittelemme, että tulet käymään osoitteessa Sörnäisten rantatie 21.

Miksi valita vuokraapaku.fi

Pakun vuokraus pitäisi olla mielestämme avointa ja reilua – siksi hintamme ovat aidosti järkevät ja pääkaupunkiseudun edullisimmat, emmekä vedä välistä tai leivo hintoihin ylimääräisiä kuluja. Täältä löydät hinnaston, jossa näet esimerkkejä yleisimmistä vuokratyypeistämme. Suosittelemme kuitenkin [ottamaan meihin yhteyttä] aina, kun pakun vuokraaminen Helsingissä tulee ajankohtaiseksi: annamme sinulle tarkan vuokrahinnan perustuen pakettiauton kokoon ja sen laina-aikaan.

Ja koska haluamme pitää asiat yksinkertaisina niin meille kuin asiakkaillemmekin, kaikkia meidän pakettiautojamme saa ajaa tavallisella B-ajokortilla. Et siis tarvitse kuorma-autokortteja isoimmankaan pakettiauton ajamiseen, mutta tarkkaavaisuus ja tieto ympäröivästä liikenteestä korostuu, kun auton akseliväli ja pinta-ala kasvaa.

Meidän kauttamme voit hankkia muuttopakun vuokrauksen lisäksi avuksesi muuttomiehet alkaen 45 € / h. Pakettiauton vuokraukseen sisältyy aina nokkakärryt, joilla saat painavatkin taakat omin voimin helposti siirrettyä. Muuttolaatikoiden päivävuokrakin on meillä vain vaivaiset 10 senttiä per laatikko!

Paku vs. farmariauto

Farkkuautot ovat huomattavasti yleisempiä liikenteessä kuin pakettiautot ja siksi moni myös päättää hoitaa muuttamisen farmareilla. Tokihan se onnistuu, mutta paljon hitaammin: onhan pakettiauto sentään paljon tilavampi. Ja koska pakettiauton ansiosta joudut ajamaan vähemmän muuttokuormia vanhalta asunnolta uudelle, säästät polttoainetta ja luontoa.

Farmariauton ainoa selvä etu on oikeastaan sen ajettavuus. Volvo V70 mahtuu ajamaan mistä tahansa Helsingin porttikongista, mutta koitapa tehdä sama perässä Sprinterillä! Pakettiautokin tosin taittuu yllättävänkin ahtailla sisäpihoilla, kunhan ottaa auton ulottuvuudet ja kuolleet kulmat huomioon. Valikoimissamme on useita eri kokoisia pakettiautomalleja, ja me autamme sinua mielellään valitsemaan juuri sopivimman – miksi turhaan ajaisit ylisuurella autolla, jos pienempikin riittäisi?

Oletko muuttamassa? Nappaa tästä muuttovinkit talteen!

Muuttaminen on aina iso askel elämässä, olipa muuttomatka sitten 500 metriä tai 500 kilometriä. Muutto on prosessi, joka alkaa uuden kämpän etsimisestä ja päättyy siihen, kun muuttoauto on viimeistä kertaa purettu uudessa osoitteessa ja viimeinenkin laatikko purettu omalle uudelle paikalleen.

Muutto sujuu huomattavasti helpommin, kun asiat on suunnitellut ja organisoinut hyvin. Tärkeimmät tekijät onnistuneeseen muuttoon ovat

  • Kunnon muuttoauto. Ilman kunnollista muuttopakua joudut sukkuloimaan uuden ja vanhan kodin välillä tarpeettoman monta kertaa – ja täten nostamaan turhaa omaa hiilijalanjälkeäsi ja bensakulujasi. Kun vuokraat pakun, jonka toimintavarmuuteen ja tavaratilan tilavuuteen voit luottaa, saat tavarasi muutettua parhaimmassa tapauksessa yhdellä ainoalla reissulla.
  • Järkevä pakkaaminen. Käytitpä muuttamisessa apunasi varsinaisia kovamuovisia muuttolaatikoita tai lähikaupasta haettuja banaanilaatikoita, onnistuneen muuttokuorman tekeminen edellyttää hyvää pakkaamistaktiikkaa. Se ei ole ydinfysiikkaa, vaan silkkaa maalaisjärkeä: painavat esineet alle, kevyet päälle ja laatikon tilavuus tulisi hyödyntää mahdollisimman hyvin. Vuokrapakun pakkaamisessa on syytä myös ottaa huomioon laatikoiden ja esineiden mahdollinen heiluminen ja liikkuminen ajon aikana.
  • Hommaa apukäsiä (ja muista heitä vaivannäöstään). Kun muutossa apuna on kaverit, sukulaiset ja/tai työkollegat, urakka ei tunnu lainkaan niin raskaalta. Optimaalinen tilanne on, jos sinulla on muuttoapua molemmissa päissä, sekä vanhassa osoitteessa että uudessa, jolloin muuttoauton purkaminen ja loppusiivoukset sujuu tehokkaasti eikä kenenkään tarvitse seisoskella kädet taskussa pitkiä aikoja. Ja kun tilaat ahkerille muuttoapureille pitsat vaivanpalkaksi, saat taatusti muuttoapua myös tulevaisuudessakin!