Meistä

Tärkeimmät arvomme ovat

Paikallisuus
Eettisyys
Ekologisuus

Olemme Helsingin Sörnäisissä sijaitseva lämminhenkinen paikallinen yritys. Lähtökohtanamme on olla omavaraisia ja ekologisia. Yrityksemme Zen and Trading Oy (y-tunnus 0898710-2) on toiminut vuokra-autopuolella jo viisitoista vuotta. Sivustojamme ovat Vuokraapaku.fi ja Helppomuutto.fi.

Hankimme vanhempaa autokantaa ja korjaamme ne hyvään kuntoon. Näin omistamme kaluston sataprosenttisesti, eikä meillä ole kasvottomia sijoitusyhtiötä takana. Kaikki yrityksen tulot jäävät Suomeen ja edesauttavat Suomen hyvinvointia. Olemme paikallinen työllistäjä ja maksamme veromme Suomeen.

Ekologisuus tulee ilmi siinä, että me emme osta uusia autoja, joiden tuottamiseen menee suurin osa energiaa ja näin ollen uuden auton ostaminen on kaikkein epäekologisin ratkaisu, jos punnitsee maapallon hiilijalanjälkeä ja energiatehokkuutta. Pakettiautot myös vuokrataan tarpeeseen, juuri silloin kun joku haluaa muuttaa tai siirtää muuten tavaraa. Näin turha auton omistaminen jää pois ja asiakas vuokraa auton meiltä ainoastaan, kun siihen on todellinen tarve. Autovuokraus on näin ollen jo lähtökohtaisesti ympäristöystävällistä!

Automme ovat diesel -autoja ja olemme päättäneet, että heti kun Neste siirtyy myymään Sörnäisten asemalle NesteMy -polttoainetta, niin siirrymme kaikissa autoissamme siihen. (Neste MY uusiutuva diesel on 100 % jätteistä ja tähteistä valmistettu innovaatio, joka vähentää polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 %).

​Suunnitteilla on myös kaasulla toimivien pakettiautojen hankinta, jonka jälkeen auton pakoputkesta tulee käytännössä hiilidioksidia ja vettä.

Luotettavuus on meille tärkeä asia. Yrityksellemme on teetetty Suomen Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -raportti. Se tarkoittaa, että kuulumme tilaajavastuun piiriin, ja että puolueeton ulkopuolinen taho on selvittänyt yrityksemme luotettavuuden. Voit siis huoletta vuokrata pakettiauton meiltä.

Biokaasuauton pakoputkesta tulee hiilidioksidia ja vettä
Luotettava kumppani -logo Vuokraapaku.fi

Varaa paku