Vuokraehdot lyhyesti

 1. Autot vuokrataan Sörnäisten rantatie 21:stä Nesteen vieressä olevan Hampuris-kioskin vierestä. Tarvittaessa auton saa myös Tattarisuon toimipisteestä.
 2. Autojen vuokra-ajat ovat seuraavat:
  1/2 aamuvuoro haku klo 10 ja palautus klo 16.30. Arkena autot voi palauttaa myös keskellä päivää.
  Viikonloppuna autoja ei voi palauttaa muina aikoina kuin klo 10 ja klo 16.30.
  1/2 ilta- ja yön ylivuoro, auto haetaan klo 16.30 ja palautetaan klo 10 aamulla.
  Autoja voi vuokrata vuorokaudeksi ja pidemmiksi ajoiksi, kunhan asiakas ottaa huomioon palautusajat.
 1. Hinnat:

30 € 2 h ainoastaan arkena klo 10-17 välisenä aikana
60 € klo 10-16.30 arkena ja viikonloppuisin hakuaika 10.30
60 € klo 16.30 -10.00   arkena ja viikonloppuisin
80 € yksi vuorokausi klo 10 – seuraavaan aamuun klo 10 (huom. arki ma-to)
90 € pe yksi vuorokausi haku klo 10 ja palautus la klo 10
90 € viikonloppuisin haku klo 10.30, palautus seuraavana aamuna klo 10.
Illalla klo 16.30 jälkeen ei ole palautusta (lukuun ottamatta 2 h vuokrausta klo 17 asti arkena)

Tarjoushinnoista kannattaa kysellä puhelimitse. Halvimmillaan auton saa 36 € – 60€ koko vuorokaudeksi, silloin kannattaa soittaa ja kysyä, milloin saa tähän hintaan auton.

 1. Auton avaimia ei saa jättää kenellekään muulle kuin vuokraamon edustajalle auton palautuksen yhteydessä. Jos asiakas rikkoo tätä sääntöä, sakko on 500 €. Lisäksi, jos autolle sattuu vahinko, niin asiakas on velvollinen korvaamaan kaiken vahingon, eikä omavastuu osuutta silloin sovelleta, sillä asiakas on rikkonut sopimusta.
 2. Myöhästymisestä seuraa sakko, ensimmäiseltä alkavalta tunnilta 85 € ja seuraavilta alkavilta tunneilta 25 €.
  Jos autossa on tupakoitu niin sakko on 760 € tai jos auto on siivoamatta (omat jäljet), niin asiakkaalta peritään tästä 100 € sakko.
 3. Meillä ei ole piilokuluja ja vuokraan sisältyy vakuutus:

Autoissa on pakollinen liikennevakuutus ja osakasko (hirvi. palo, varkaus, hinaus), omavastuu 2500 € (hinausvakuutuksessa ei omavastuuta – huom! esim. lumeen juuttumiset eivät oikeuta ilmaiseen hinaukseen, vaan ainoastaan auton selkeä rikkoutuminen)

Jos haluaa pienentää omavastuuta, niin hinnat ovat seuraavat:

Ensimmäiseltä päivältä

10 euroa lisämaksu, omavastuu 1500 €
15 euroa lisämaksu, omavastuu 800 €
20 euroa lisämaksu, omavastuu 350 €

Seuraavilta vuokrapäiviltä, omavastuulle alennus 50 %.

Omavastuun pienennys yli 12m3 autoissa ainoastaan 800€ saakka, jos ilma on huono tai muista erikseen perustelemattomista syistä, Vuokraapaku.fi:llä on myös oikeus olla antamatta omavastuun alennusta asiakkaalle.

Omavastuun piiriin lasketaan kaikki vahingot, mitkä ovat vuokraamolle aiheutuneet asiakkaan vuokrauksen takia. Vahingoiksi luetaan niin vuokra-autolle aiheutetut vahingot, kuin vastapuolelle aiheutetut vahingot, seisontakulut siltä ajalta, kun auto ei ole voinut olla vuokrakäytössä vuokrahinnaston mukaisesti, korjauslaskelmasta aiheutuneet kulut sekä toimistokulut ja vuokraamon työtunnit 60 € / h mukaan.

 1. Autoilla saa ajaa maksimissaan 100 km ilman erillistä km-korvausta. Sen jälkeen korvaus on 20 senttiä / km ylimenevältä osalta.
 2. Autot pitää olla tankattuna (13 litraa / 100 km kulutuksen mukaan). Asiakkaan pitää esittää kuitti tankkauksesta. Kun auto otetaan käyttöön, nollataan trippimittari ja kun auto palautetaan, tankataan omien ajojen mukaan. Auton pitää olla tankattuna ennen vuokra-ajan loppumista ja luovutettava tankattuna vuokraamon edustajalle. Jos autoa ei ole tankattu, peritään polttoaineiden lisäksi tankkauskulu 20 €. Jos asiakas ei esitä kuittia tankkauksesta tai näytä valokuvaa polttoainemittarista, jossa näkee, että on tankattu dieseliä ja paljonko, niin vuokraamolla on oikeus periä polttoainekulut mittarilukeman mukaisesti sekä tankkauskulu 20€.
 3. Autoista otetaan kuvat ennen ja jälkeen vuokrauksen. Näin vältetään turhat erimielisyydet, jos on epävarmuutta siitä, tuliko kolhu / vaurio asiakkaan ajon aikana vai oliko se jo, kun auto otettiin käyttöön.
 4. Auton virallinen vuokraaja on kuljettaja (ellei erikseen muuta sovita), joka vastaa kaikista aiheuttamistaan vahingoista omavastuuosuuteen saakka. Korvausvastuu koskee myös vastapuolelle aiheutettuja vahinkoja omavastuuosuuteen saakka, koska vastapuolelle maksetut korvaukset nostavat vuokraamon autovakuutusta. ​
Vuokraehdot kokonaisuudessaan

Varaa paku