Kympinpaku

Nyt meiltä saa pakettiauton myös vuokrattua tuntihinnalla KYMPINPAKU -kampanjassa

Olemme avanneet uuden palvelukampanjan, jolloin saat auton kymmenellä eurolla / tunti -hinnoittelun mukaisesti. Olemme siirtäneet vuokraapaku.fi:n autoista kaksi tähän tarkoitukseen ja jos ne ovat vapaana ja haku -sekä palautusajat sopivat meidän työaikoihin, niin vuokraamme pakettiauton tähän hintaan. Toistaiseksi vuokraamme autot arkena klo 9-16 välisenä aikana 9 € / h. Huom. autoja rajoitettu määrä tähän hintaan

Auton vuokrausaika otetaan siitä, kun asiakas on saanut täytettyä vuokrasopimuksen, tarkistanut auton ja maksanut sen. Viimeisenä vaiheena sopimukseen kirjataan vuokran starttiaika. Auto katsotaan luovutetuksi, kun asiakas on palauttanut auton tankattuna paikalleen sovittuna aikana. Jos auto ei ole tankattu, sen voi maksaa palauttaessa, mutta maksuaika pitää huomioida osaksi vuokra-aikaa. Muissa ehdoissa sovelletaan vuokraapaku.fi -ehtoja.

Autot voi varata numerosta 0445304444 tai lähettämälle meille spostia: info@vuokraapaku.fi, muista silloin mainita kamppanjakoodimmekympinpaku“.