24/7 autojen käyttöohjeet

1

Avaa auton ovi linkin kautta

2

Avain löytyy hansikaslokerosta

3

Nollaa trippimittari tai ota ylös muulla tavalla lähtökilometrit

Näin tiedät paljonko olet ajanut, palaat takaisin ja osaat tankata autoa (13 litraa / 100 km kulutuksen mukaan - pakettiautoissa DIESEL).
4

Tarkista, missä on käsijarru

Varmista aina ennen lähtöä, että käsijarru on pois päältä.
5

Aja ajosi, muista ottaa huomioon auton koko ajaessasi.

Pakettiauto on isompi kuin henkilöauto, eikä se käänny niin helposti. Katso tarkkaan, että et aja liian matalalta ja kolhi kattoa ja muista kääntäessäsi katsoa sivupeilistä, ettet kolhi kylkiä. Pyydä tarvittaessa kaveri ulkopuolelta varmistamaan, että ajo sujuu tiukoissakin paikoissa hyvin.
6

Palauta auto ajoissa

Jos asiakas haluaa pidentää vuokrausta, siitä pitää sopia vuokraamon edustajan kanssa. Jos auto palautetaan myöhässä, niin että siitä ei ole sovittu ennen palautusaikaa, niin myöhästymissakko on ensimmäiseltä alkavalta tunnilta 85 euroa ja seuraavilta 25 euroa. Tämä siksi, että auto voi olla varattu seuraavalle ja siitä seuraa meille luonnollisesti kuluja. Voimme esim. menettää seuraavan asiakkaan, joka olisi ollut valmis tämän summan maksamaan.
7

Kun olet palauttanut auton, parkkeeraa se lailliselle paikalle

Joko meidän omalle parkkialueellemme (Sörnäinen - hiekkakenttä) tai muualle 24 h parkkiin.
8

Laita avain takaisin hansikaslokeroon ja sulje ovet

Sen jälkeen lukitse ovet saamasi linkin kautta.
9

Muista ottaa kuvat autosta, kun olet palauttanut sen

kahdeksan kuvaa, yksi joka kulmasta.
10

Lähetämme sinulle tekstiviestin, jossa on linkki varaamasi auton etähallintaan ja tarkkaan sijaintiin

Sitä varten tarvitset älypuhelimen.
11

Kun tulet auton luokse, ota siitä 8 kuvaa (joka kulmasta yksi), niin että auto on kokonaan kuvattu

Näin sinulle jää todistus, missä kunnossa sait auton.
12

Säilytä kuvat ja kuitti tankkauksesta vähintään 21 päivää

Näin pystyt näyttämään tarvittaessa, että olet tankannut oikeaa ainetta (pakettiautoissa DIESEL) ja sen, missä kunnossa sait ja palautit auton.

Jos asiakkaalla ei ole näyttää kuvia autosta ennen ja jälkeen mahdollista kolhua, joka huomataan jälkeenpäin (21 pv sisällä) vuokrauksesta, vastuu kolhusta / kolhuista ja siitä aiheutetuista vahingoista siirtyy automaattisesti asiakkaalle. Koska autot ovat etäohjauksessa ja asiakas voi ottaa auton haltuun, ilman vuokraamon edustajaa, asiakkaalla on näyttövelvollisuus todistaa, että hänen vuokra-aikanaan ei kolhua ole tapahtunut. Asiakas on velvollinen vuokrasopimuksen mukaisesti korvaamaan kaikki vuokraamolle aiheuttamansa vahingot omavastuuosuuteen saakka. Tarkemmat ohjeet vuokrausehdoissa (www.vuokraapaku.fi/vuokraehdot). Jokainen kolhu/ vahinko, joka on tapahtunut yhden vuokrajakson aikana, katsotaan omaksi vahingoksi ja jokaiseen vahinkoon sovelletaan erikseen sovittua omavastuuehtoa. Omavastuuosuus on aina vahinkokohtainen.

Varaa paku